Afili Aşk 6. bölümüyle yine gününün reyting birincisi oldu!

Kanal D ekranlarının sevilen yaz dizisi başarıyla yoluna devam ediyor.

Merve Mutlu
18 Temmuz 2019 - 14:12
Yeni Bölüm

Başrolleri Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk'in paylaştığı Kanal D'nin yaz sezonu romantik komedi dizisi Afili Aşk, büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor.

19-07/18/aglar-burcu.png

Ailesinden baskı gören Ayşe Yılmaz'ın evlenerek o baskıdan kurtulmak için patronunun oğlu Kerem'e attığı iftira ve sonrasında yaptığı anlaşma ile yeni bir yola evrilen eğlenceli hikayesini konu alan Afili Aşk, gerek hikayesi gerekse oyuncuları ile izleyicilerin kalbine taht kurdu. Geçtiğimiz hafta gününün birincisi olan dizi, bu haftaki bölümüyle de şampiyonluğu elinde tuttu.

AB'de 6.84, ABC1'de 6.91, Total'de ise 7.74 reyting alan dizi, zirveyi yine kimseye kaptırmadı. 

Afili Aşk 6. bölümü ile zirvede!

19-07/18/afili-aisk.png

Ceyda'nın Ayşe ve Kerem'e ait görüntüleri alması ortalığı iyice karıştırdı. İkilinin iplerini elinde tutan Ceyda bir yandan Sabri'de diğer yandan bela olmaya devam etti. 

Sevilen ikilinin iyice köşeye sıkıştığı bölüm, Çarşamba akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin