Netflix dizisi She's Gotta Have It'in geleceği belli oldu! 3. sezon olacak mı?

Netflix'in komedi-drama türündeki yapımı She's Gotta Have It'in geleceği belli oldu. Duyuruya göre dizi iptal edildi ve 3. sezon olmayacak.

Spike Lee'nin arkasında olduğu Netflix dizisi "She's Gotta Have It"in geleceği belli oldu.

SHE'S GOTTA HAVE IT'İN 3. SEZONU OLMAYACAK!

Geçtiğimiz haftalarda ikinci sezon bölümleri ile izleyiciyle buluşan dizinin iptal edildiği duyuruldu. Buna göre She's Gotta Have It'in 3. sezonu olmayacak.

19-07/18/shes-gotta-have-it-1563450567.jpg

Netflix İçerik Direktörü Ted Sarandos konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Spike Lee, tüm zamanların en büyük film yapımcılarından birisi ve 1986 yapımı ilk uzun metrajlı filmine dayanan She's Gotta Have It dizisini Netflix'e getirdiği için heyecan duyuyoruz. Bu bizim son sezonumuz olmasına rağmen dizinin önümüzdeki uzun yıllar boyunca platformumuzda yer alacağı için gurur duyuyoruz. Ve yaklaşmakta olan Netflix filmi Da 5 Bloods'ta Spike ile birlikte çalışıyor olmaktan heyecanlıyız." (Da 5 Bloods'un hikayesi; Afro-Amerikan kökenli dört savaş gazisinin manga komutanlarının naaşını ve gömülü bir hazineyi bulma umuduyla Vietnam'a geri dönmesini konu ediniyor)

DİZİNİN 3. SEZONUYLA DEVAM ETME İHTİMALİ!

10 bölümlük ilk sezonu 23 Kasım 2017'de yayınlanan dizinin 9 bölümlük ikinci ve son sezonu 24 Mayıs 2019 tarihinde izleyiciyle buluştu.

Bu arada gelen duyumlara göre yapımcıların, dizinin başka bir kanal ya da platformda devam ettirilmesi yönünde zemin arayışlarına başladığı belirtiliyor.

19-07/18/shes-gotta-have-it-dizisi.jpg

"SHE'S GOTTA HAVE IT" KONUSU VE KADROSU

Büyük ses getirerek Spike Lee'nin yıldızının parlamasını sağlayan aynı isimdeki filmden uyarlanan She's Gotta Have It'in hikayesi; üç farklı aşığı -düşünceli Jamie, oyuncu Mars ve kibirli Greer'i- idare ederken diğer yandan iş yaşamı ve arkadaşlıklarını dengede tutmaya çalışan, kendine ve hayallerine sadık kalma uğraşındaki Nola Darling karakterine odaklanıyor.

Nola Darling'e hayat veren DeWanda Wise'a oyuncu kadrosunda Anthony Ramos, Ilfenesh Hadera, Cleo Anthony, Lyriq Bent, Margot Bingham, Chyna Layne ve Fat Joe eşlik ediyorlar.

Tonya Lewis Lee ve Spike Lee'nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin yapımcı kadrosunda Barry Michael Cooper ve Lynn Nottage yer alıyor.

"She's Gotta Have It" (Netflix) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin