Afili Aşk Çarşamba akşamının reyting birincisi oldu!

Ekranların yeni yaz dizisi yayınlanan son bölümü ile büyük başarı elde etti.

Merve Mutlu
11 Temmuz 2019 - 11:38
Yeni Bölüm

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in paylaştığı, Kanal D ekranlarının yeni yaz dizisi Afili Aşk büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor. 

19-07/11/afili-ask-1.png

Ailesinden baskı gören Ayşe Yılmaz'ın evlenerek o baskıdan kurtulmak için patronunun oğlu Kerem'e attığı iftira ve sonrasında yaptığı anlaşma ile yeni bir yola evrilen eğlenceli hikayesini konu alan Afili Aşk dizisi, yaz döneminin en sevilen dizilerinden biri oldu. 

Geçtiğimiz akşam yayınlanan 5. bölümü ile büyük bir başarı yakalayan dizi, hem kanalı hem de yapımcıları memnun eden bir sonuç yakaladı. 

Afili Aşk son bölümü ile gün birincisi!

19-07/11/afili-ask.png

Ayşe'nin hakkında çıkan haberleri ve fotoğrafları herkesin görmesi, büyük bir krizin başlamasına neden olurken; herkesin ona karşı durması ve ailesini de kaybetmesi onu çok büyük bir yıkıma götürdü. Ceyda'nın hamlesi de onu sarsmaya yeterken Kerem ve Ayşe'nin bu duruma karşı nasıl duracaklarının merak uyandırdığı 5. bölümle geçtiğimiz akşam ekranlarda olan Afili Aşk dizisi, AB'de 5.86, ABC1'de 6.19 ve Total'de ise 6.61 reytingle gününün 1.'si oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin