Güldür Güldür sezon finali ne zaman ? Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Ekranların sevilen programı Güldür Güldür sezon finaline giriyor. Yeni sezon ne zaman?

Merve Mutlu
11 Temmuz 2019 - 11:26
Yeni Bölüm

Ali Sunal yönetmenliğinde çekilen, Show TV'nin sevilen eğlenceli yapımı olan Güldür Güldür programı sezon finali yapıyor. Sezona geç başlayan program, sezonu da geç bitiriyor. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı da yavaş yavaş netleşiyor...

19-07/11/guldur-guldur.jpg

Bu sene daha da genişleyen oyuncu kadrosu ile ekranlarda eğlence dolu anlar yaşatan programın sezon finalina ne zaman gireceği belli oldu. Emre Altuğ, Açelya Topaloğlu gibi isimleri de kadrosuna dahil eden show programının son bir bölümü kaldı..

Güldür Güldür sezon finali

19-07/11/yeni-sezon-ne-zaman.jpg

Başarılı ve deneyimli oyuncuların yanı sıra genç isimlere de yer veren ve oyuncu kadrosunda ; Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter gibi birbirinden başarılı isimler ve eğlenceli skeçleri ile kendine büyük bir yer bulan yapım, 13 Temmuz akşamı yayınlanacak olan bölümün ardından sezon finali yapacak. 

Yeni sezon ne zaman?

19-07/11/guldur.jpg

Sevilen eğlence programının yeni sezonda hangi kanalda olacağı ve tam hangi tarihte başlayacağı henüz netleşmedi ancak kulislerde konuşulanlara göre 2020 yılının Ocak ayında yeni sezonu başlayacağı düşünülüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin