Afili Aşk dizisinin günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

Kanal D'nin sevilen dizisi Afili Aşk'ın günü yine değişti.

Merve Mutlu
28 Şubat 2020 - 11:09
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ayşe karakteriyle Burcu Özberk'in ve Kerem karakteriyle de Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı Afili Aşk dizisinin yayın günü yine değişti.

20-02/28/afili-askk.jpg

Bir yaz dizisi olarak başlayan ve izlenme sayıları sayesinde normal sezonunda da devam kararı alınan romantik komedi türündeki dizinin yayın günü ilk olarak Çarşamba akşamları olmuştu. Kanal D'nin sevilen dizisi bir süredir de Cumartesi akşamlarında yayınlanıyordu ancak yayın günü yeniden değişti. 

Afili Aşk yeni bölüm ne zaman?

20-02/28/afili-ask.jpg

Patronunun oğlu Kerem'e attığı bir iftiranın ardından onunla evlenen ve başta hiç sevmediği adama aşık olan fakir kız Ayşe'nin Kerem'le zorlu aşk hikayesinin anlatıldığı Afili Aşk dizisinin yayın günü cumartesi akşamından perşembe gününe alındı. Dizinin yayınlandığı cumartesi akşamı da Hizmetçiler dizisi yayınlanacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin