Afili Aşk Kerem (Çağlar Ertuğrul) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Afili Aşk'ın oyuncuları ve hikayesi oldukça dikkat çekiyor. Afili Aşk Kerem kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
12 Haziran 2019 - 14:17
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Afili Aşk'ın oyuncuları ve hikayesi oldukça dikkat çekiyor. Afili Aşk Kerem kimdir? Gerçek adı nedir?  

Afili Aşk Kerem kimdir?

19-06/12/kerem.png

Kerem, Tekstil fabrikasının sahibi olan Yiğiter'lerin oğludur. Yakışıklı ve çapkın olması ile nam salan Kerem aynı zamanda yenilikçi ve sanatçı ruhludur. Babasının şirketlerinden birinde çalışan Ayşe Yılmaz'ın diğer kızlar gibi dönüp ona tekrar bakmaması ile kendince bir yarışa giren Kerem, Ayşe'nin iftirası ile onunla evlenmek zorunda kalır..

Afili Aşk dizisinde Kerem karakterini Çağlar Ertuğrul canlandırmaktadır. 

Çağlar Ertuğrul kimdir?

19-06/12/aglar-ett.png

5 Kasım 1987 İzmir doğumlu olan Çağlar Ertuğrul, 2005 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden, 2011 yılında da Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite döneminde Tiyatro Kulübüne giren Ertuğrul, ilk tiyatro deneyimini burada yaşadı. Son sınıfta Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde eğitim gördü. Ardından 3 Mota Oyunculuk atölyesinde modern oyunculuk eğitimi aldı. İlk televizyon deneyimi reklamlarla olan oyuncu, 2012 yılında Dağ filminde oynadı. Ardından Benim İçin Üzülme dizisinde ilk dizi deneyimini yaşadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin