Sıfır Bir final bölümü bu akşam! Sevilen dizi izleyicilerine veda ediyor...

Bir fenomen haline gelen internet dizisi Sıfır Bir final bölümü ile bu akşam izleyenlerinin karşısına çıkacak!

Nurşah
12 Haziran 2019 - 14:34
Gündem

İlk sezondan bugüne kadar büyük bir ilgi ve heyecanla takip edilen Sıfır Bir final yapıyor! Çekilen altı sezonun ardından izleyicilerine veda edecek olan dizinin final bölümü ise bu akşam yayınlanacak!

19-06/11/sifir-bir-final-ne-zaman.jpg

Sıfır Bir heyecan dolu final bölümü ile bu akşam izleyici karşısında!

İlk sezonu geçtiğimiz senelerde yayınlanan ve kendi emekleri ile çıktıkları bu yolda çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sıfır Bir dizisi için veda rüzgarları esmeye başladı! Adana Hürriyet Mahallesi'nde geçen, uyuşturucu ve kadın ticaretine karşı mücadele başlatan bir grup azimli gencin hikayesini konu edinen dizinin final yapacak olması izleyenleri büyük bir üzüntüye sokacak gibi görünüyor...

19-06/11/sifir-bir-final.jpg

4. sezon sonunda Savaş'ın can yoldaşları Cio ve Özgür'ün ölmesinin ardından heyecan ve aksiyonun azalacağının düşünülmesinin aksine yepyeni maceralar yaşandı. Anafor, Nesih, Cabbar gibi sevilen karakterlerin dost bildikleri Gökhan'ın kurbanı olmasının ardından büyük savaş en sonunda patlak verecek!

İlk günkü heyecanını asla kaybetmeyen Sıfır Bir dizisi bu akşam blutv ekranlarında yayınlanacak olan final bölümü ile izleyicilerine veda edecek. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin