Afili Aşk Erkut (Uğur Uzunel) kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Afili Aşk'ın oyuncuları ve hikayesi oldukça dikkat çekiyor. Afili Aşk Erkut kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
12 Haziran 2019 - 15:02
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Afili Aşk'ın oyuncuları ve hikayesi oldukça dikkat çekiyor. Afili Aşk Erkut kimdir? Gerçek adı nedir? 

Afili Aşk Erkut kimdir?

19-06/12/erkut.png

Erkut, Ayşe'nin 29 yaşında olan küçük abisidir. Paraya oldukça önem veren ve Ayşe'nin maaşı ile asalak gibi geçinen Erkut, kimseye faydası olmayan ve birgün zengin olacağına inanan bir adamdır. 

Afili Aşk dizisinde Erkut karakterini Uğur Uzunel canlandırmaktadır. 

Uğur Uzunel kimdir?

19-06/12/ugur-uzunel-kimdir.jpg

12 Kasım 1988 doğumlu olan ve küçük yaşlardan beri tiyatroya ilgi duyan Uğur Uzunel,  Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalında eğitim gördü.  Şeref Meselesi, Evdeki Yabancılar, El Yazısı, Ferah Feza, Kumdan Kale ve Ağır Roman Yeni Dünya dizi ve filmlerinde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin