Afili Aşk Volkan (Serkay Tütüncü) kimdir?

Afili Aşk dizisinde Volkan karakterini canlandıran Serkay Tütüncü kimdir?

Nurşah
12 Haziran 2019 - 15:34
Yeni Bölüm

Afili Aşk dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısında olacak. Dizide Volkan karakterini canlandıran Serkay Tütüncü kimdir? Kaç yaşında ve dizileri... Karakteri canlandıran oyuncu hakkında merak edilenler...

19-06/12/afili-ask-volkan.jpg

Afili Aşk Volkan kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni romantik komedi dizisinin Volkan'ı, Kerem'in liseden beri en yakın arkadaşı ve suç ortağıdır. Oldukça eğlenceli, canlı ve keyifli bir karakterdir. Volkan'ın en büyük hayali ise kendisine bir kahve dükkanı açmaktır. Afili Aşk dizisinde Volkan karakteri Serkay Tütüncü tarafından canlandırılıyor...

19-06/12/afili-ask-volkan-kim.jpg

Serkay Tütüncü kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Serkay Tütüncü an itibarıyla 28 yaşındadır ve 1.78 boyundadır. 2007 ile 2016 seneleri arasında İzmirspor, İzmir Emniyet, Balçovaspor ve Alaçatıspor Kulüplerinde amatör olarak futbolculuk ile ilgilenmiştir. Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen Survivor adlı yarışma prgramı ile ekranlarda kendisini göstermiştir. 

19-06/12/serkay-tutuncu-afili-ask.jpg

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan İnsanlık Suçu adlı dizide Gökhan karakterini canlandırmış ve beğeni kazanmıştır. Sevilen ismin son dizi projesi ise yine Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk'tır..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin