Afili Aşk nerede çekiliyor?

Kanal D'nin yeni dizisi Afili Aşk'ın çekim yeri izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı... İşte merak edilenler...

Nurşah
12 Haziran 2019 - 17:25
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni romantik komedi dizisi Afili Aşk yayın hayatına başlıyor... Konusu ve oyuncuları ile ilgi çeken dizinin çekim yeri de merakla araştırılmaya başlandı! Afili Aşk nerede çekiliyor?

19-06/12/afili-ask-uyarlama-mi.jpg

Afili Aşk nerede çekiliyor?

Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Serkay Tütüncü, Uğur Uzunel, Tamer Rumeli ve usta oyuncu Altan Erkekli'nin yer aldığı Afili Aşk dizisi eğlence dolu konusu ile dikkatleri çekecek gibi görünüyor. Afili Aşk'ın çekimleri geçtiğimiz Mayıs ayında başlamıştı. Dizinin çekim yeri için ise İstanbul ili tercih edilmiş.

19-06/12/afili-ask-nerede-cekiliyor.jpg

Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin şirket sahnelerinin çekimlerinin İstanbul Sarıyer'de bulunan İTÜ Teknokent'te yapıldığı söyleniyor. Muhsin Yiğiter karakterinin boğaz manzaralı villası ise Kanlıca'da bulunuyor. Afili Aşk dizisinin diğer sahnelerinin çekimleri de yine bu semtler civarında bulunan Beykoz, Maslak gibi semtlerde gerçekleştirilecek.

19-06/12/afili-ask-cekim-yeri.jpg

Afili Aşk uyarlama mı?

Dizi ile ilgili bir diğer merak edilen konu ise uyarlama olup olmadığı. Fakat bu konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin