Sıfır Bir'in yaratıcılarından Sokağın Çocukları dizisi geliyor!

Sıfır Bir dizisinin yaratıcılarından yepyeni bir proje geliyor: Sokağın Çocukları!

Nurşah
12 Haziran 2019 - 17:40
Gündem

Bir fenomen haline gelen Sıfır Bir dizisinin yaratıcılarından yepyeni bir dizi geliyor! Sokağın Çocukları adlı bir dizinin başlayacağının duyurulması, Sıfır Bir hayranlarını heyecanlandırdı!

19-06/12/sokagin-cocuklari-sifir-bir.jpg

Yeni dizi Sokağın Çocukları

Sevilen dizi Sıfır Bir 12 Haziran Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak olan 6. sezon 6. bölümü ile final yaparak seyircilerine veda edecek. Sıfır Bir ekibinin kendi emekleri ile çıktıkları yoldan blutv ekranlarına kadar uzanan başarısı, geniş kitlelere ulaşmıştı. Bu akşam yayınlanacak olan final bölümünün ardından Sıfır Bir yapımcılarından yepyeni bir dizi daha geliyor!

blutv platformu üzerinden izleyici ile buluşacak olan Sokağın Çocukları adlı dizinin müjdesi ise Sıfır Bir'in sevilen oyuncusu Savaş Satış tarafından verildi. Dizinin bir diğer başarılı oyuncusu Onur Akbay da Sokağın Çocukları'nın haberini sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı...

19-06/12/sokagin-cocuklari-yeni-dizi.jpg

Sokağın Çocukları dizisinin konusu

Sıfır Bir dizisi sona erse de Adana Hürriyet Mahallesi'nde yaşananlar sona ermeyecek. Kendi adaletlerini sağlamak zorunda kalan gençlerin hikayesini izleyici karşısına taşıyacak olan dizi hakkındaki detaylar şimdiden büyük bir merakla araştırılmaya başlandı bile. Sokağın Çocukları'nın oyuncuları ile ilgili olarak henüz net bir bilgi paylaşılmadı.  Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin