Afili Aşk Rıfat Cihanlı (Hazım Körmükçü) kimdir?

Afili Aşk dizisinin 13. bölümünde ekranlarda olan Rıfat kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
11 Eylül 2019 - 14:55
Yeni Bölüm

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Afili Aşk dizisi heyecanlı hikayesi ve yepyeni bölümleri ile hız kesmeden devam ediyor. Afili Aşk'ta Rıfat Cihanlı kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler...

Afili Aşk Rıfat Cihanlı kimdir?

19-09/10/hazm-1568125095.png

Modamu’nun en büyük rakibi olan şirketin sahibi Rıfat Cihanlı'nın adı, Muhsin'le telefonda tartışmalarında geçmişti. Kerem'in şirketten ayrılmasını duyan ve fırsat bilen Rıfat ona çok büyük bir teklifle gidecek.. 

Afili Aşk dizisinde Rıfat karakterini Hazım Körmükçü canlandırmaktadır. 

Hazım Körmükçü kimdir?

19-09/10/hazim-k.jpg

Tiyatrocu bir aileden gelen sanatçı Darülbedayi'nin önemli oyuncularından Hazım Körmükçü'nün torunudur. Ayrıca iki kızkardeşi Hikmet Körmükçü ve Pelin Körmükçü oyuncudur.Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Eğitimini bitirdikten sonra İstanbul Şehir Tiyatrosu'da oyuncu olarak görev almaya başladı. Çeşitli sinema ve televizyon yapımlarında da görev almıştır. Ayrıca müzik çalışmaları da olan oyuncu bazı vurmalı çalgılara hakimliği ile de bilinir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin