İlker Kaleli'nin yeni dizisi The Serpent'in konusu, oyuncuları...

Sevilen oyuncunun yeni dizi hakkında yeni bilgiler geldi..

Merve Mutlu
11 Eylül 2019 - 16:07
Yeni Bölüm

Poyraz karakteri ile başrolünde yer aldığı Poyraz Karayel dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu İlker Kaleli'nin uğruna Yabancı adlı diziyi bıraktığı The Serpent adlı yabancı dizisi hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. 

19-09/11/ilker-kaleli.jpg

Başarılı oyuncu İlker Kaleli'nin adı sezon hazırlıkları devam ederken Yabancı adlı dizi ile anılıyor ve kesinleşti gözü ile bakılıyordu. Ancak yakışıklı oyuncu yaptığı ters köşe ile herkesi şaşırttı ve Yabancı adlı projeden vazgeçerek bir dış yapım ile anlaşma imzaladı. Oyuncu, başrollerini Jenna Coleman, Billy Howle ve Ellie Bamber gibi isimlerin paylaştığı BBC – Netflix ortak yapımı The Serpent’in kadrosuna dahil oldu.

The Serpent'in konusu ve oyuncuları:

19-09/11/hippi.jpg

Gerçek bir hikayeye dayanan senaryosunda: 1970'li yıllard Hindistan, Nepal ve Tayland'daki 20 Batılı gezgin gencin öldürülmesi ile başlayan olayların baş şüphelisi Charles Sobhraj’ın sıra dışı hikayesi işleniyor. Tahar Rahim'in, 20. yy'da yaşamış en azılı suçlulardan birini canlandırdığı dizide Alice Englert, Mathilde Warnier , Gregoire Isvarine, Sahajak Boonthanakit , Fabien Frankel, Chicha Amatayakul, Surasak Chaiyaat, Ruby Ashbourne-Serkis, Armand Rosbak , Ellie de Lange ve Amesh Edireweera gibi isimler de rol alıyor. 

Çekimleri Tayland’da yapılacak olan projenin İngiltere ve İrlanda dışındaki ülkelerde de Netflix’te yayınlanması planlanıyor. Mammoth Screen yapımcılığında BBC One tarafından hazırlanan BBC-NEtflix ortak yapımındaki 8 bölümlük dizide bir hippiye hayat verecek olan İlker Kaleli'nin hangi karakteri canlandıracağı merakla bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin