Nazan Kesal, Merve Çağıran ve Ceyda Ateş'li Çocuk dizisi nerede çekiliyor?

Ekranların yeni dram dizisi Çocuk nerede çekiliyor sorusunun yanıtı bu haberde!

Merve Mutlu
11 Eylül 2019 - 17:31
Yeni Bölüm

1441 Yapım tarafından Star Tv ekranları için hazırlanan ve kadrosunda Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş, Merve Çağıran, Serhat Teoman ve Kenan Acar gibi başarılı isimleri bir araya getiren Çocuk dizisinin nerede çekildiği sorusu yanıt buldu. 

19-09/11/ocuk-diizsi.png

Her şeyin yolunda gittiğini sanan Karasu ailesinde, Asiye hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırla hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı anlaşılması ile zamanında Şule'nin kucağına verdiği bebeğin, gayri meşru oğlu olan Hasan'ın oğlu olmasının herkesten saklanmasını konu alan dizi daha ilk bölümü ile büyük ses getirdi ve beğenildi. 

Çocuk nerede çekiliyor?

19-09/11/karasuu.png

Star TV ekranlarının yeni dram dizisi Çocuk'un çekildiği Karasu ailesinin pembe köşkü de oldukça merak edildi. Çekimleri İstanbul'da yapılan dizi için Beykoz, Sarıyer ve Sultan Ahmet Meydanı kullanıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin