Pearson 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Suits uzantı dizisinin yeni bölüm konusu ve fragmanı

Popüler dizi Suits'te Gina Torres'in hayat verdiği Jessica Pearson karakterini merkezine alan Pearson dizisinin 1. sezon 9. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

USA Network'ün popüler hukuk dizisi Suits'in spin-off'u olan "Pearson" geçtiğimiz hafta sezonun sekizinci bölümü "The Political Wife" ile ekranlara geldi.

PEARSON 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suits'te Gina Torres'in hayat verdiği Jessica Pearson karakterinin merkezinde yer aldığı dizinin hikayesi; Windy City'deki yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan ve Belediye Başkanı'nın ofisinde yeni işine başlayan Jessica Pearson'ın politikanın kirli dünyasına adım attıktan sonra içgüdülerine ve zekasına, Pearson Spector Litt'ten gelen sağlam ilişkilerine güvenerek bu yeni dünyada ayakta kalabilmek adına verdiği mücadeleye odaklanıyor.

Dizinin sekizinci bölümünde; Keri, Stephanie ile birlikte bir yolculuğa çıkar. Angela komşularına yardım eder. Jessica ise Yoli'nin sorunlarıyla uğraşır.

19-09/11/pearson-1x09-foto1.jpg

PEARSON 1. SEZON 8. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Kevin Bray'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.51 milyon izleyici rakamlarını elde ederken sezon ortalaması standartlarında grafik ortaya koymaya devam etti.

Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

PEARSON 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Pearson; sezonun dokuzuncu bölümü "The Rival" ile 11 Eylül 2019 Çarşamba akşamı USA Network ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-09/11/pearson-1x09-foto2.jpg

PEARSON 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Angela, belediye binasının dışındaki evsizlerin oluşturduğu çadır kampıyla ilgilenir. Keri geleceği üzerinde düşünür. McGann ise Nick'i bulur.

Oyuncu kadrosu: Gina Torres (Jessica Pearson), Bethany Joy Lenz (Keri Allen), Simon Kassianides (Nick D'Amato), Eli Goree (Derrick Mayes), Isabel Arraiza (Yoli Castillo), Chantel Riley (Angela Cook)

PEARSON YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-09/11/pearson-1x09-foto4.jpg

19-09/11/pearson-1x09-foto1-1568225152.jpg

"Pearson" (USA Network) 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin