Afili Aşk'ın günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

Kanal D'nin sevilen dizisi Afili Aşk'ın günü değişti.

Merve Mutlu
14 Şubat 2020 - 10:34
Gündem

Geçtiğimiz yaz aylarında Kanal D ekranlarında bir yaz dizisi olarak başlayan romantik komedi türündeki Afili Aşk dizisi, başarılı reytingleri sayesinde dizi sezonunda da devam etmeyi başarmıştı. 

20-02/14/afili-askkk.jpg

Başrollerinde Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul'un yer aldığı, Uğur Uzunel, Taner Rumeli, Altan Erkekli, Ozan Dağgez, Serkay Tütüncü gibi birçok ismi bir araya getiren projede: Ayşe ile Kerem'in bir iftira ile başlayan sahte evliliğinin zamanla gerçeğe dönüştüğü ve birbirlerine aşık oldukları hikaye Kanal D ekranlarındaki yerini koruyor. 

Afili Aşk'ın yayın günü değişti!

20-02/14/afili.jpg

ARC Yapım/Fatih Enes Ömeroğlu'nun yapımcılığında hazırlanan Afili Aşk dizisi, yayınlanmaya başladığından beri Çarşamba akşamlarındaki yerini koruyordu. Yönetmen koltuğuna Serdar Gözelekli'nin oturduğu dizinin yayın günü, gittikçe düşen reytinglerin ardından değişti ve Cumartesi akşamına alındı. Dizinin yeni rakipleri ise: Cumartesi akşamının reyting zirvesini elinde tutan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Zümrüdü Anka ve Kalk Gidelim dizisi oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin