Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir aşkı devam ediyor!

Afra Saraçoğlu-Mert Ramazan Demir çifti, Kadıköy'de objektiflere yansıdı. Birlikte eğlenen ikili, gazetecilerin soruları karşısında suskunluklarını korudu.

ozan
03 Kasım 2023 - 10:17
Magazin

Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisi biten Afra SaraçoğluYalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir'le yeni bir ilişkiye başlamıştı. Yaz tatilinde birlikte görüntülenen çiftin, geçtiğimiz günlerde sette kavga ettikleri iddia edildi.

Demir'in, geçtiğimiz günlerde bir partide başka kadınla çekilmiş görüntüleri sosyal medya gündemini karıştırdı ve çiftin ayrıldığı ifade edildi. Ancak Saraçoğlu ile Demir uzun bir aradan sonra ilk kez birlikte görüntülendi.

23-11/03/222.jpg

Muhabir Online'ın haberine göre, Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir geçtiğimiz akşam Kadıköy’de bir mekanda birlikte vakit geçirdi. Restauranttan çıkarken görüntülenen çift, ayrıldıkları iddialarını da yalanlamış oldu.

Çok keyifli olan çift, basın mensuplarının ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin