Çağatay Ulusoy'lu Terzi 3.Sezonuyla şimdi Netflix'te yayında!

Netflix'in başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı gerçek hayattan esinlenen yeni dizisi Terzi'nin 3. sezonu yayınlandı. girdi. Peki Çağatay Ulusoy'lu Terzi 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Terzi dizisinin konusu ne? Terzi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi dizisi uyarlama mı? Terzi dizisinin hangi hikayeden alınma? Terzi 3. sezon ne zaman gelecek? Terzi 2. sezonda neler yaşandı? Terzi 3. sezonda neler olacak? Çağatay Ulusoy kimdir?

Volkan Usta
03 Kasım 2023 - 10:06
Kültür Sanat

Çağatay Ulusoy’un Peyami karakterine hayat verdiği, yeni bölümleri merakla beklenen Terzi’nin 3. sezonu Netflix'te yayınlandı. İlk iki sezonunuyla heyecanı dorukta bırakan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Salih Bademci, Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Ece Sükan ve Evrim Alasya gibi isimlere geçen sezon da Berrak Tüzünataç da Cemre karakteriyle dahil olmuştu. 

23-10/04/terzi-_-tum-sezonlar-tanitim-fragmani-_-netflix-0-7-screenshot.png

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek kaleme aldığı Terzi'nin 3. sezonu 3 Kasım'da (bugün) tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.

23-10/04/terzi-_-tum-sezonlar-tanitim-fragmani-_-netflix-1-12-screenshot.png

Terzi 2. Sezonda Neler Yaşandı?

Dimitri ve Esvet’in evliliği Peyami’nin içinde büyük bir acı ve öfkeye neden olur. Hayatına aldığı Cemre bu dönemde en büyük dert ortağı olurken, Peyami annesiyle ilgili gerçeklere de adım adım yaklaşmaktadır.

23-10/04/terzi-_-tum-sezonlar-tanitim-fragmani-_-netflix-0-53-screenshot.png

Terzi 3. sezonuyla şimdi sadece Netflix'te...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin