Agatha Christie dizisi The ABC Murders'a ilk bakış!

The ABC Murders (Cinayet Alfabesi) dizisinin oyuncu kadrosu tamamlanırken diziden John Malkovich'li ilk görsel de yayınlandı.

Volkan Küçükel
21 Haziran 2018 - 17:11
Gündem

BBC ve Amazon iş birliğiyle hayata geçecek yeni Agatha Christie romanı uyarlaması "The ABC Murders (Cinayet Alfabesi)"ın oyuncu kadrosu tamamlanırken diziden ilk görsel de yayınlandı.

JOHN MALKOVICH VE HERCULE POIROT

Çekimleri süren dizide Hercule Poirot karakterine hayat verecek olan ve rolüyle ilgili "Hercule Poirot'u oynamamı istemelerinden dolayı onur duydum. Geçmiş dönemde mükemmel aktörler tarafından oynanan bu rolün sayısız zorluklarından keyif alıyorum" diyen usta aktör John Malkovich'in dizideki hali aşağıdaki gibi olacak.

18-06/21/john-malkovich-hercule-poirot.jpg

THE ABC MURDERS'IN KALABALIK OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oyuncu kadrosunda John Malkovich dışında Rupert Grint, Tara Fitzgerald (Game of Thrones), Andrew Buchan (Broadchurch), Shirley Henderson (Harry Potter), Kevin McNally (Pirates Of The Caribbean), Gregor Fisher (Love Actually) ve Jack Farthing'i (Poldark) bulunduran dizinin konuk oyuncu kadrosu ise bir hayli kalabalık:

Karen Westwood (The Alienist), Lizzy McInnerny (The Crown), Anya Chalotra (Wanderlust), Eve Austin (In The Flesh), Christopher Villiers (Hetty Feather), Suzanne Packer (Keeping Faith), Michael Shaeffer (Rogue One), Cyril Nri (Cucumber), Henry Goodman (Genius: Einstein), Tamzin Griffin (A Fantastic Fear Of Everything), Ian Pirie (Sunset Song), Shane Attwooll (Dark River) ve Terenia Edwards (Peter Rabbit).

18-06/21/the-abc-murders-oyunculari.jpg

THE ABC MURDERS KISA KONUSU

Mammoth Screen ve Agatha Christie Limited yapımcılığında hazırlanan The ABC Murders'ın hikayesi 1930'lu yılların İngiltere'sinde geçiyor ve Hercule Poirot'un kadim dostu Hastings ve Japp'ın yardımıyla A.B.C. olarak nam salmış, alfabe sırasına göre kurbanlarını seçip öldüren bir seri katilin izini sürmesini konu ediyor.

Alex Gabassi'nin (The Frankenstein Chronicles) yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Gabassi ile birlikte Phelps, Damien Timmer, Helen Ziegler, Prichard, Basi Akpabio, Elizabeth Kilgarriff gibi isimler yer alıyor.

ÜÇ BÖLÜMLÜK MİNİ DİZİ

Henüz yayın tarihi netleşmeyen mini dizinin üç bölümden oluşacağını da hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin