Apple Fransız dizisi Calls'ın uyarlaması için onay verdi!

Online yayın platformu Apple, Fransa'da Canal+ kanalında yayınlanan Calls dizisinin uyarlaması için resmi dizi onayını verdi.

Volkan Küçükel
21 Haziran 2018 - 19:41
Gündem

Kulaklığınızı alın ve kendinizi karanlığa bırakın...

Kendi dijital yayın platformunu kuran Apple yeni dizilerini duyurmaya devam ediyor.

APPLE'DAN "CALLS" DİZİSİNİN UYARLAMASI GELİYOR

Online platform, kısa süreli bölümlerden oluşan popüler Fransız dizisi "Calls"un İngilizce diliyle gerçekleşecek uyarlaması için 10 bölümlük dizi onayını verdi.

18-06/21/calls-dizisi-ekran-goruntusu.png

APPLE'IN ULUSLARARASI ORTAKLIKLARI ÇOĞALIYOR

Canal+ ortaklığında hazırlanacak dizi, geçtiğimiz haftalarda duyurulan Gregory David Robert romanı Shantaram'ın uyarlama projesinin ardından Apple'ın duyurmuş olduğu uluslararası ikinci dizi projesi oluyor.

Anlaşmanın bir parçası olarak Calls'un orijinal Fransız versiyonunun geçtiğimiz sene yayınlanan ilk sezonunun yayın hakları da Apple bünyesine geçmiş oldu.

18-06/21/calls-yeni-dizi.jpg

CALLS DİZİSİNİN KONUSU

Timothée Hochet'ın yaratıcısı olduğu Calls'un tarzı hikaye anlatımını farklı bir seviyeye taşırken; bir uçağın kara kutusundan ya da bir kasetten dinlenen veya telesekretere ya da polis ihbar hattına bırakılan gerçek yaşama dair ses kaynakları ve minimum düzeyde görsellerle izleyicilerin kısa hikayeleri kendi hayal güçlerini de katarak deneyimlemesini sağlıyor.

18-06/21/calls-fransiz-dizisi.jpg

Bölümlerdeki hikayelerin büyük kısmının korku ve gizem türünde olduğunu da belirtelim.

Uyarlama projenin geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

"Calls" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin