Ahmet Hakan ve Asena Atalay aşk yaşıyor iddiası ortalığı karıştırdı!

Gazeteci Ahmet Hakan ve futbolcu Caner Erkin'in eski eşi olarak hayatımıza giren Asena Atalay'ın aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi oturdu. İşte detaylar!

Merve Mutlu
28 Kasım 2018 - 15:34
Magazin

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, adı genelde ekran yüzleriyle anılan bir gazeteci. Gazetecinin son aşk haberi de, Kanal D'de magazin programını sunan Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'ın aşk yaşadıkları iddia edildi. 

Ahmet Hakan ile Asena Atalay, Barcelona'ya tatile gitti. Ancak aynı uçakta yan yana kesilen biletlerden birinin son dakikada yandığı ortaya çıktı. Gazeteci Ahmet Hakan'ın uçağı kaçırdığı ancak hemen bir sonraki uçakla Barcelona'ya ulaştığı bilgisi yayıldı. 

18-11/28/asena-atalay.jpg

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında dile getirilen bu haberin daha çok konuşulacağı çok açık. Beyaz Tv'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının sunucusu Bircan Bali, Ahmet Hakan ile Asena Atalay'ın aşk yaşadıklarını iddia etti. Bali önce Ahmet Hakan'la Asena Atalay'ın aynı uçakta Business Clas koltuklarda yan yana Barcenola'ya gittiklerini duyurdu. Bircan Bali daha sonra Barcelona uçağının kadın pilotuyla canlı yayında telefonla konuşup Ahmet Hakan'ın uçağı son anda kaçırdığını ve öğleden sonraki uçak için bilet aldığını ve sevgilisinin yanına uçacağını söyledi.

18-11/28/beyaz-tv.png

Ahmet Hakan kimlerle aşk yaşadı?

Gazeteci Ahmet Hakan'ın ekran yüzleriyle sık sık adının anılması, ünlülerle birlikte olmayı sevdiiğini gösteriyor. İşte Ahmet Hakan'ın çok şaşıracağınız eski sevgilileri...

Ahmet Hakan'ın en çok konuşulan aşkı oyuncu Pelin Batu olmuştu.

18-11/28/pelin-batu.jpg

Ahmet Hakan ve Pelin Batu'nun ayrılığının ardından Pelin Batu'nun verdiği bir röportajda, Ahmet Hakan ile ilgili bir soruya, "Ahmet Hakan’ı okumuyorum. Kendiyle dalga geçebilen insanları severim, ama kendini tekrar eden insanlardan hoşlanmam." cevabını vermesi ortalığı kızıştırmıştı. 

Ahmet Hakan'ın diğer bir medyatik aşkı da Başak Sayan olmuştu.

18-11/28/basak-sayan.jpg

Başak Sayan yazdığı "Aşk ve Baştan Çıkarma Üzerine" adlı kitapta yer verdiği Altan karakterinin Ahmet Hakan olduğunu inkar etse de başarılı gazetecinin ağzından laf almasıyla kabullenmişti. Kitaptaki ana karakter olan kadının, Altan karakteri tarafından baştan çıkarıldığını, ilk başta çok da arzu ederek başlamadığı ve belki de sığınmak için başladığı ilişkisinde baştan çıkarıldığını söylemişti.

Ahmet Hakan'ın diğer bir ünlü sevgilisi de Devin Özgün Çınar olmuştu.

18-11/28/devin-ozgun-cinar.jpg

Bir diğer sevgilisi ise Zuhal Olcay olmuştu. 

18-11/28/zuhal-olcay.jpg

Karadayı dizisinin oyuncularından Perihan Ünlücan da Ahmet Hakan'ın gönlünü fetheden ünlüler arasındaydı. 

18-11/28/per-han-unlucan.jpg

Güzel oyuncu Ahmet Hakan ile olan ilişkilerinin üzerine yaptığı bir paylaşımla herkesi şaşırtmıştı.

İşte o paylaşım..

18-11/28/perihan-unlucan.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin