Sema Keçik ile Halil İbrahim Kurum çiftinden ayrılık haberi geldi!

Yeni Gelin dizisinin sevilen iki ismi Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum ayrıldı!

Nurşah
28 Kasım 2018 - 16:58
Magazin

Yeni Gelin dizisinin sevilen iki oyuncusu Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum'dan ayrılık haberi geldi. 2. Sayfa magazin programının paylaştığı habere göre, oyuncu çift Halil İbrahim Kurum ve Sema Keçik ayrıldı!

 18-11/28/sema-kecik-halil-ibrahim-kurum.jpg

Sema Keçik ile Halil İbrahim Kurum ayrıldı!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Yeni Gelin geçtiğimiz hafta final yaparak ekranlara veda etmişti. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan sevilen dizinin setinde tanışıp sevgili olan Sema Keçik ile Halil İbrahim Kurum çiftinden ayrılık haberi geldi. Bir süredir beraber olan ikili, tabuları yıkan ilişkileri ile oldukça ses getirmişti...

 

2. Sayfa programında yer alan habere göre, rol aldıkları Yeni Gelin dizisinin final yapmasının ardından Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum çifti de ilişkilerini sonlandırdı. Dizide abla ve kardeşi canlandıran ikilinin sosyal medya hesaplarından birbirleri ile olan fotoğraflarını da kaldırdığı söylentiler arasında yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin