İstanbullu Gelin dizisinde 64. bölümde bir kayıp verilecek!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin, ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadığı İstanbullu Gelin dizisinde bu bölüm bir kayıp yaşanabilir. İşte detaylar...

Merve Mutlu
28 Kasım 2018 - 17:15
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin, ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadığı İstanbullu Gelin dizisinde, cuma akşamı yayınlanacak 64.bölümde bir kayıp yaşanabilir.

18-11/28/istanbullu-gelin.jpg

Son bölümde Baran'lar yaşadıkları yere dönmenin heyecanı içinde ve bir arada olmanın değerini anlamış durumdalardı. Garip'in sürprizi ile büyük şaşkınlık yaşamışlardı. Faruk'un Adem'e, yeni kurulacak şirkette hisse vermek istemesinden sonra konakta işler değişiyor. Fikret ve Esma, bu duruma ciddi bir muhalefet koyuyor. Faruk, durumu kabullendirmeye çalışırken Fikret ile araları iyice gerginleşiyor.

Fikret, arkadaşlarıyla gittiği bir mekanda kavgaya karışıyor. O sırada oradan geçmekte olan Adem de olaya müdahale etmeye çalışıyor. Yayınlanan tanıtım filminde de görüldüğü gibi biri yaralanıyor ama kim olduğu bilinmiyor.

18-11/28/istanbullu.png

Tanıtım filminde kimin yaralandığı görülmüyor ama kara haber konağa ulaşıyor. Faruk’un telefonda “Ne demek hayati tehlikesi var, ne olmuş kardeşime?” sözleri Fikret’in mi yoksa Ademin mi yaralandığı konusunda merak uyandırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin