Cowboy Bebop dizisi duyuruldu! Kült animenin dizi uyarlaması Netflix'te!

Meşhur Japon anime serisi Cowboy Bebop, Netflix'te dizi olıuyor. Cowboy Bebop nasıl bir dizi? Cowboy Bebop 1. sezon ne zaman başlayacak?

Kült Japon anime serisi "Cowboy Bebop"un gerçek oyuncularla çekilecek dizi uyarlaması geliyor!

COWBOY BEBOP DİZİSİ RESMEN DUYURULDU!

Online yayın platformu Netflix, Cowboy Bebop live-action dizisinin 10 bölümden oluşan ilk sezonunu resmen duyurdu!

18-11/28/cowboy-bebop-twitter.jpg

Emektar Bebop isimli uzay gemisiyle galaksinin bir ucundan diğer ucuna seyahat ederek para karşılığı haydutları, hırsızları ve katilleri avlayan bir grup avcının maceralarını konu edinen Cowboy Bebop'un dizi uyarlaması Tomorrow Studios (Aquarius, Teen Wolf) ve Netflix ortaklığında hazırlanırken dizinin senaryosunu Chris Yost (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok) kaleme alıyor.

18-11/28/cowboy-bebop-netflix.jpg

"COWBOY BEBOP" KONUSU

Animesi 1998-1999 yılları arasında yayınlanan 26 bölümden oluşan, bir de "Knockin' on Heaven's Door" isminde uzun-metrajlı filmi bulunan Cowboy Bebop'un hikayesi; 2021 yılında dünyalar arası yolculuğun yapılabilir hale geldiği bir dönemde dünya üzerinde yaşamayı nerdeyse imkansız hale getiren büyük bir kazanın oluşmasının elli sene sonrasında, 2071 yılında geçiyor.

İşte bu ortamda Spike Spiegel ve eski polis dedektifi olan Jet Black, Bebop isimli uzay gemisiyle galaksinin bir ucundan diğer ucuna uçarak para karşılığı haydutları, hırsızları ve katilleri avlamaktadırlar. Ekibe zeki ve tatlı köpek Ein, güzel ve çekici Faye Valentine ile bilgisayar zekası yüksek Ed'in katılımıyla kahramanlarımızı trajikomik ve sürükleyici birçok olay beklemektedir.

18-11/28/cowboy-bebop-animesi.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Yazar Yost ile birlikte Midnight Radio çatısı altında Josh Appelbaum, Andre Nemec, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg; Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein & Becky Clements projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluştururken; Yasuo Miyakawa, Masayuki Ozaki, Shin Sasaki, Tetsu Fujimura ve Matthew Weinberg de bu ekibe destek verecekler.

Orijinal animenin yönetmeni olarak bilinen Shinichiro Watanabe ise dizinin künyesinde danışman yapımcı olarak yer alıyor.

COWBOY BEBOP 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cowboy Bebop'un senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor. Dizinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı konusunda henüz bilgi verilmiş değil. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

"Cowboy Bebop" Netflix duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin