Çeçenistan lideri Kadirov Diriliş Ertuğrul setini ziyaret etti!

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, İstanbul ziyareti sırasında TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul setini de ziyaret etti..

Nurşah
28 Kasım 2018 - 17:28
Magazin

Engin Altan Düzyatan'ı Ertuğrul Gazi karakteri ile izlediğimiz TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un ünü yurt sınırlarını aşıyor. Sevilen dizinin setini bu sefer de Çeçenistan lideri Kadirov ziyaret etti!

 18-11/28/dirilis-cecenistan-lideri-ziyaret.jpg

Çeçenistan lideri Diriliş Ertuğrul setinde!

Diriliş Ertuğrul dizisi, ülke dışında da geniş bir hayran kitlesine sahip. Geçtiğimiz sezon Venezuela Başkanı Maduro'nun seti ziyaret etmesi ve oyuncularla tanışmasının ardından Çeçenistan lideri Kadirov da sete ziyaret eden isimler arasında yerini aldı!

 

Kadirov, Vkontakte hesabından Diriliş Ertuğrul setini ziyaret ettiğini açıkladı ve setten fotoğraflar paylaştı. Diriliş Ertuğrul dizisinin Çeçenistan'da oldukça popüler olduğunu belirten Kadirov, Diriliş Ertuğrul ekibini Çeçenistan'a davet etti. 

18-11/28/kadirov-dirilis-ertugrul.jpg

Çeçen lider, tüm oyunculara isimlerinin yazılı olduğu hediyeler getirdi. Dizide Hayme Ana karakterini canlandıran Hülya Darcan'a da "Nenan Ciy" yani Analık Şanı madalyası hediye etti... Ertuğrul Gazi'nin erdemli, adil ve liderlik vasıfları ile dolu bir kişilik olduğunu belirten ve ekiple tanışmaktan mutlu olduğunu söyleyen Kadirov, Kayı boyu bayrağı ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin