"Hababam Sınıfı Yeniden"in çekimleri sürüyor! İlkbaharda vizyonda!

Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı, Hann Media tarafından yeniden uyarlanıyor. Tıpkı orijinalinde olduğu gibi oyuncuların ilanla bulunduğu filmin oyuncuları belli oldu! İşte detaylar..

Merve Mutlu
28 Kasım 2018 - 17:48
Kültür Sanat

Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı, Hann Media tarafından yeniden uyarlanıyor. Tıpkı orijinalinde olduğu gibi oyuncuların ilanla bulunduğu filmin oyuncuları belli oldu!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında olan ve defalarca tekrarı çekilen Hababam Sınıfı'nın yeni bir versiyonu da Hann Media tarafından yapılıyor. Kadrosu ilanla oluşturulan filme tanıdık yüzler ve ünlü isimler de dahil oldu. 

18-11/28/hababam-sinifi-1543416807.jpg

Hürkuş ve Babamın Ceketi filmlerinin yapımcılığını üstlenen ve sinema sektörde atılıma geçen Hann, Rıfat Ilgaz’ın unutulmaz eserini, yeni öğrencilerle bir kez daha sinema severler ile buluşturmak için kolları sıvadı. Defalarca tekrarı çekildiği halde eskimeyen ve sevilen filmin, 2019'un ilkbaharında seyirciyle buluşması planlanıyor. 

Filmin yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta otururken, oyuncu kadrosunda ise, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Altan Erkekli, Fırat Albayram, Özge Özacar, Hasan Say, Hande Katipoğlu, Sadi Celil Cengiz, Osman Alkaş, Deniz Yeşil Mavi, Hülya Duyar, Sami Aksu, Giray Altınok, Irmak Aydın, Nazlı Pınar Kaya, Mustafa Karaoğlu gibi isimler yer alıyor.

18-11/28/hababam-sinidi.jpg

2019 yılının ilk yarısında seyirciyle buluşacak olan filmin hazırlıkları devam ediyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin