Vikings 5. sezonun devamı için ekranlara geri dönüyor!

History'nin sevilen tarihi dizisi Vikings 5. sezonun kalan 10 bölümü için geri dönüyor. Vikings 5. sezon 11. bölüm ne zaman?

Efsaneye göre savaş ve savaşçıların tanrısı Odin'in soyundan gelen Viking Kralı Ragnar Lothbrok ve ailesinin hikayesini ekranlara getiren History Channel'ın popüler dizisi "Vikings"in devam bölümleri için uzun süren bekleyiş sona eriyor.

5. sezonunun 10 bölümlük ilk parçasını geride bırakan dizi, 24 Ocak'ta izleyiciyle buluşan "Moments of Vision" bölümünün ardından sezonun geri kalan 10 parçalık kısmı için bu akşam ekranlara geri dönüyor.

18-11/28/vikings-5-sezon-11-bolum-foto1.jpg

VIKINGS 5. SEZON 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sezon ortası finalinde Duke Rollo'nun (Clive Standen) doğduğu topraklara geri döndüğünü izlediğimiz; Viking kültürünü ve 13. yüzyılın kuzey efsanelerini keşfetmemizi sağlayan yapım 28 Kasım yani bu akşam sezonun 11. bölümü "The Revelation" ile izleyici karşına çıkıyor.

18-11/28/vikings-5-sezon-11-bolum-foto2.jpg

Sezonun isimleri belli olan sonraki dört bölümü ise şöyle:

5.12 - "Murder Most Foul"
5.13 - "A New God"
5.14 - "The Lost Moment"
5.15 - "Hell"

Oscar'lı Elizabeth ile The Tudors ve Camelot gibi çok konuşulan tarihi dizilerin yazarı Michael Hirst imzası taşıyan yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda Hirst'e Morgan O'Sullivan, James Flynn, Sheila Hockin, John Weber, Sherry Marsh ve Alan Gasmer eşlik ediyor.

18-11/28/vikings-5-sezon-11-bolum-foto3.jpg

"Vikings" 5. sezon 2. kısım fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin