Başarılı oyuncu Cansu Tosun 30 milyon dolarlık filmde rol alacak!

Başarılı ve güzel oyuncu Cansu Tosun, Luc Besson’un 30 milyon dolarlık bütçeli Anna adlı filminde rol aldı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
28 Kasım 2018 - 14:30
Magazin

Başarılı ve güzel oyuncu Cansu TosunLuc Besson’un 30 milyon dolarlık bütçeli Anna adlı filminde rol aldı. Oyuncu Cansu Tosun, rol aldığı filmle ilgili olarak şunları söyledi,

Luc Besson tanıtım videolarımı izlemiş. Ajansıma ulaştı. Paris’e gittim, çekimi tamamlayıp döndüm. Benim için eşsiz bir deneyim oldu.

Luc Besson ilk olarak, Türkçeye Sevginin Gücü olarak aktarılan ve başrollierinde Natalie Portman ile Jean Reno'nun rol aldığı Leon filmiyle dünya çapında ün kazandı. Ayrıca The Fifth Element ve Lucy gibi muhteşem filmlere de imzasını attı.

18-11/28/cansu-tosunn.jpg

İki filmle birden beyaz perdede boy göstermeye hazırlanan oyuncu Cansu Tosun, "Önümüzdeki yıl iki sinema filmi ile beyaz perdede olacağım için şimdiden çok heyecanlıyım" şeklinde açıklama yaptı. Bu filmlerin Anna ve bir mülteci hikayesi olan I am You olacağını da açıkladı. Anna adlı kadın karakterin sürüklediği bir aksiyon filmi olan Anna filminin başrollerinde;  Helen Mirren, Luke Evans ve Cillian Murphy gibi Hollywood sinemasının önemli isimleri rol aldı. 

Cansu Tosun kimdir?

18-11/28/cansu-tosun-kimdir.jpg

26 Ocak 1988'de Almanya'nın Nümberg şehrinde doğdu. Onbeş yıl Opera'da bale eğitimi aldıktan sonra Modern dans, Jaz ve Hiphop eğitimi aldı. 4 Yaşından sonra birçok marka için fotomodellik yaptı. 2000 yıllarında oyunculuk eğitimi almak için İstanbul'a gelen Tosun, Yılmaz Erdoğan'dan BKM'de, Ümit Çırak'tan Mota Okulu'nda oyunculuk eğitimi aldı ve hala almaya devam ediyor. Küçük Hanımefendi dizisinde "Neriman" karakteriyle sektöre giriş yaparak başrol oynayan Tosun, Kayıp Şehir'de de "Zehra" karakterini canlandırdı. Göç Zamanı dizisinde "Zümrüt" karakterini canlandıran ve 2018 yılının Ağustos ayında Erkan Kolçak Köstengil ile evlenen Cansu TosunMehmetçik Kutlu Zafer dizisinde rol almaktadır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin