Çarpışma dizisinin yeni bölümünde ortalık iyice karışacak!

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı dizide Kadir, Zeynep’in peşine düşüyor. Çarpışma dizisinin yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

Merve Mutlu
28 Kasım 2018 - 13:57
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadığı Çarpışma dizisinin heyecan dolu yeni bölümü merakla bekleniyor. Yayınlanan ilk bölümüyle izleyicide büyük heyecan uyandıran dizi, bölümde yer alan bomba sahnesiyle de oldukça konuşuldu.

İzleyicilere heyecan ve duygu dolu anlar yaşatan Çarpışma dizisinin 1. bölümünün final sahnesinde ise 4 ayrı aracın kesiştiği yolda kaza yapması heyecanı zirveye taşıdı. 

18-11/28/arpismaaaa.jpg

Cemre ve Kadir tanışıyor mu?

18-11/28/arpisma-1543403244.jpg

Özellikle çarpışma sahnesinde Elçin Sangu'nun canlandırdığı Cemre karakterinin, karşısındaki aracın içindeki Kadir'i tanıması ve ismiyle seslenmesi oldukça merak uyandırmıştı. Kadir’in “Ölmedim merkez, ölmedim!” sözleriyle isyan ettiği tanıtımda, kaçmaya çalışan Zeynep çaresizce kızına ulaşmaya çalışıyor. İkilinin karşı karşıya geldiği anlar heyecanı yükseltirken Zeynep, kendisine engel olmak isteyen Kadir’e sert çıkıyor. Kadir, “Ben senin kızını bulmadan hiçbir yere gidemezsin!” sözleriyle hikayenin yeni başladığının sinyallerini veriyor. Muhtemelen bu bölümde Kadir ve Cemre'nin birbirlerini nereden tanıdıklarını da öğrenmiş olacağız. 

Çarpışma dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

18-11/28/kivano.png

Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in karıştıkları kazada, şuuru açık tek kişi Zeynep’tir. Durumu en ağır olan ise Cemre. Zeynep, baygın haldeki Kadir’i tanır ve şoke olur. Zeynep, Kadir’e yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye gelir.

Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar. 

Çarpışma dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle 29 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00'da Show'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin