Kadın dizisinin Bahar'ına tepkiler çığ gibi büyüdü!

FOX ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kadın'da sular durulmak bilmiyor. Sarp'ın ani gelişinin ardından tüm dengeler değişirken, Bahar'ın tavrının değişmesi sosyal medyada izleyicilerin tepkisine yol açtı.

Merve Mutlu
28 Kasım 2018 - 13:44
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen ve oldukça izlenen dizisi Kadın, yepyeni gelişmelerle devam ediyor. Kardeşi Şirin'den ilik alarak yeniden sağlığına kavuşan Bahar'ın hayatı sürekli değişiyor. Sağlığına kavuşmasının ardından öldü sandığı eşi Sarp'ı karşısında gören Bahar'ın tavır değişikliği ise eleştiri yağmuruna tutuldu.

Başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk gibi isimlerin rol aldığı Kadın dizisi, yayınlanan 41. bölümüyle, dün akşam en çok konuşulan diziler arasına girdi.

Sarp'ın yaşadığını bildikleri halde Bahar'a söylemeyen yakınları, Bahar'ın gazabına uğradı. Jale’nin doktor olarak buna izin vermediği şeklindeki mazerete de çok kızan Bahar, çocuklarının psikolojilerini düşünmedikleri için de çok sinirlendi. Sarp hastaneye geldikten sonra da onu görmelerine rağmen ‘annenize söylemeyin’ şeklinde yapılan telkinlere tepki verdi.

18-11/28/kadin-dizisiii.jpg

Aynı zamanda çocuklarının babalarıyla ve yaşananlarla ilgili pek çok soru sorduğunu, onlara hiç bir yanıt veremediğini anlatan Bahar, hayatta sadece çocukları için yaşadığını belirtti. 

Bahar, yakınlarının bu gerçeği bildiği halde söylememesine hem kendi hem de çocukları adına kızarken sosyal medyadan da büyük tepkiler geldi. Dizinin #büyükkavuşma etiketiyle paylaşılan bölümünü izleyen seyirciler Bahar'ı nankörlükle suçlamaya başladılar. 

İşte o yorumlardan bazıları:

18-11/28/kadin-yorum.jpg

18-11/28/kadin-yorum-2.jpg18-11/28/bahar-kadin.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin