Ufak Tefek Cinayetler dizisine konuk olan Şükran Ovalı'dan estetik açıklaması!

Ufak Tefek Cinayetler dizisine Şebnem Aksak karakteri ile konuk olan Şükran Ovalı hakkında çıkan iddialara açıklama getirdi!

Nurşah
28 Kasım 2018 - 13:35
Magazin

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler 27 Kasım Salı akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Aslıhan Gürbüz gibi sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı diziye Şükran Ovalı Şebnem Aksak karakteri ile dahil olmuştu! Sevilen oyuncu hakkında çıkan iddialara Instagram hesabı üzerinden bir açıklama ile cevap verdi!

18-11/28/kran-ovali.png

"Bu ekibin bir parçası olmak istedim."

Şükran Ovalı Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alması ile ilgili mutluluğunu dile getirirken hakkında çıkan estetik iddialarına da açıklık getirdi... İşte o açıklama:

Hepinizin bildiği gibi üç ay önce biricik kızımı kucağıma aldım. Hala bebeğimi emziriyorum. Doğum kilolarımı da henüz veremedim. Bundan da asla rahatsızlık duymuyorum. Çok sevdiğim bir ekipten, sevdiğim bir işe konuk olmam istendiğinde bunu da geri çevirmek istemedim, bu ekbin bir parçası olmak istedim. Bebeğimi emzirdiğim için ilaç dahi kullanamadığım bir dönemde, hakkımda çıkan estetik haberleri tamaiyle gerçeği yansıtmıyor. Anneler bilirler ki bu dönemde saç boyanması bile yasaktır. Aynı zamanda ağır bir sinüzit geçiriyorum. Ama önceliğim kızım. İşimde de önemsediğim tek şey oyunculuk.

Kamuoyunun bilgisine... Sevgilerimle.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin