Ahmet Kural 7 Mart'ta hakim karşısına çıkacak!

Ünlü şarkıcı Sıla'yı darp ettiği gerekçesiyle hakkında işlem başlatılan oyuncu Ahmet Kural, 7 Mart'ta hakim karşısına çıkacak.

Merve Mutlu
24 Aralık 2018 - 16:51
Magazin

Geçtiğimiz aylarda, ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, eski sevgilisi olan oyuncu Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve bu haber ülke gündemine bomba gibi düşmüştü.

Sıla'nın aldığı darp raporuna göre olay Sıla Gençoğlu'nun iddialarını doğruluyordu. Ahmet Kural'ın "itiş kakış" olarak nitelendirdiği olayda Sıla Gençoğlu'nun vücudunda morluklar, şişlikler ve kafasında, iddialarda da geçtiği üzere kültablası ile vurulmasından oluşan bir ödem oluştuğu, adli tıp raporu ile kanıtlanmıştı. 

18-12/24/sila-rapor.png

Bu olayların ardından Sıla'nın raporu, Ahmet Kural'ın talebiyle yeniden incelenmiş ve bu kez raporu yalanlayan bir sonuç ortaya çıkmıştı. Ancak Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir yaptığı açıklamada, Ahmet Kural'ın bu ikinci raporu para karşılığında çıkarttırdığını iddia ederek bu durumu reddetmişti. 

Uzlaşma bürosuna sevk edilen davada, Sıla geri adım atmadı ve dava görülmeye devam etti. 

Mahkeme iddianameyi kabul etti: Ahmet Kural'ın 5 yıla kadar hapsi isteniyor!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosunca Ahmet Kural hakkında yürütülen soruşturma sonunda hazırlanan iddianame, gönderildiği İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından incelendi. Sanık Kural'ın, "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarından 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istenen iddianameyi kabul eden mahkeme, ilk duruşma günü olarak da 7 Mart 2019'u belirledi.

18-12/24/ahmet-kurall.png

Hürriyet'in haberine göre: Ahmet Kural'ın "sanık", şarkıcı Sıla'nın da "müşteki" olarak yer aldığı iddianamede, Ahmet Kural'ın ifadesine de yer verildi. Kural'ın olay günü  tartışma sırasında "Git buradan seni öldürürüm. Dışarı çıkmayacaksın. Sen dayak  istiyorsun. Bak şimdi neler oluyor." şeklinde sözlerle tehdit ve hakarette  bulunduğu Sıla Gençoğlu'nun basit tıbbi müdahale ile giderilebilir mahiyette yaralanmasına neden olduğu kaydediliyor. Dosyada bulunan tüm CD kayıtlarına dair bilirkişi incelemesi  yaptırıldığı anlatılan iddianamede, taraf avukatlarının sunduğu CD'lerdeki  kayıtlar arasında 6 saniyelik fark bulunduğu, bunun dışında her iki görüntünün  aynı olduğu ifade ediliyor. İddianamede, sanık Kural'ın "hakaret, tehdit ve kasten yaralama"  suçlarından 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin