Çukur'un İdris Koçovalı'sı Ercan Kesal yönetmen koltuğuna oturuyor!

Show tv'nin sevilen ve fenomen haline gelen dizisi Çukur'da İdris Koçovalı karakterini canlandıran oyuncu ve yazar Ercan Kesal, yönetmen koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Merve Mutlu
24 Aralık 2018 - 16:45
Magazin

Show tv ekranlarının sevilen ve artık fenomen haline gelen dizisi Çukur'da İdris Koçovalı karakterini canlandıran oyuncu ve yazar Ercan Kesal, Metin Erksan'ı anlattığı "Kendi Işığında Yanan Adam" kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu. 

Ercan Kesal, imza gününde yaptığı söyleşisinde temmuz ve ağustos aylarında, yönetmenliğini yaptığı ilk uzun metraj filmiyle beyazperdede olacağının müjdesini verdi. 

18-12/24/dris-kocovali.png

Yoğun ilgi gören etkinlikte kitabıyla ilgili açıklama yapan Ercan Kesal, "Uzun zamandır aklımda bir kitap yazmak vardı. Hatta Metin Erksan'ın hayatta olduğu dönemde başlayan bir düşünceydi. Metin Ağabeyi kaybettikten sonra da sanki onunla ilgili anılarımı, düşündüklerimi ve yolculukları yazmam, elzem hale geldi." dedi.

Metin Erksan'ı bir çeşit roman kahramanı gibi hayal ettiğini anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Eski aldığım notları önüme koyarak, onunla olan hikayelerden bana kalanları kitap haline getirdim. 2019 yılında bir kitap projem daha var. Daha doğrusu bekleyen bir kitap dosyası var. 'Nasipse Adayız' filminin güncesini yazdım. Filmin tüm oluşum sürecini anlatan bir kitap oldu. 'Bir Zamanlar Anadolu'da filminin de güncesini kitaplaştırmış ve yayımlamıştım. Bunu okurlarım bilirler."

Ercan Kesal yönetmen koltuğuna oturuyor!

Yeni bir proje üzerine de çalıştığını söyleyen oyuncu ve yazar Ercan Kesal, "Kendi filmimi çektim. Temmuz ve ağustos aylarında yönetmenliğini yaptığım ilk uzun metrajlı filmim, beyaz perdede olacak. Bu dönemde onun post prodüksiyon işleri, festival ve diğer süreçleriyle ilgileniyorum. Ayrıca iki senaryo daha var masamda. Onları tamamlamaya çalışıyorum ama onların yönetmeni ben değilim. Artık daha çok kamera arkasında olacağım. Kendi ikinci filmimin hazırlıklarına başlayacağım." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin