Gülse Birsel'den Jet Sosyete açıklaması! Sevilen dizi çekimlerine ufak bir tatil arası verdi...

Tv8 ekranlarının sevilen dizisinde yılbaşı heyecanına sayılı gün kaldı!

Nurşah
24 Aralık 2018 - 16:09
Yeni Bölüm

Tv8 ekranlarında her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Jet Sosyeye dizisinin bu hafta ekrana gelecek olan bölümünde yeni yıl heyecanını yaşayacağız. Gülse Birsel Instagram hesabı üzerinden hem yeni yıl bölümünün duyurusunu yaptı hem de dizinin kısa bir tatile girdiğini belirtti!

 Jet Sosyete yeni yıl bölümü ile 26 Aralık Çarşamba akşamı ekranlarda olacak!

Geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında yayınlanan komedi dizisi bu Eylül ayında Tv8 kanalına geçmişti. Her hafta çarşamba akşamı ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyiciden geçer not alan Jet Sosyete dizisi kısa bir tatile girdi. Dizinin hem senaristi hem de Gizem Özpamuk karakterini canlandıran ismi Gülse Birsel Instagram hesabı üzerinden esprili bir dille bu durumu takipçilerine duyurdu!

18-12/24/jet-sosyete-yeni-yil-ara-1545656243.jpg

Yılbaşı bölümü çektik demin ama siz 26 Aralık'ta seyredeceksiniz. Jet Sosyete oldukları için yeni yıla çok hızlı giriyorlar çünkü. Daha kaliteli bir espr bulurdum ama az önce kısa bi tatile girdim, hemen saldım kendimi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin