Escape at Dannemora 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Final bölümü fragmanı ve konusu

Showtime'ın limitli dizisi Escape at Dannemora'da final zamanı! Sezonun 7. bölümünde neler olacak? Final bölümü konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

76. Altın Küre Ödülleri'nde en iyi mini dizi ve Patricia Arquette ile en iyi kadın oyuncu (mini dizi/TV filmi) dallarında adaylık kazanan "Escape at Dannemora" dizisi geride bıraktığımız hafta altıncı bölümüyle ekranlara geldi.

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

2015 senesinde New York eyaletinin Dannemora kasabasındaki Clinton kapalı ceza infaz merkezinde gerçekleşen gerçek bir hapishaneden kaçış olayından esinlenerek hazırlanan dizinin yeni bölümünde kahramanlarımızın geçmiş yaşamlarına bir yolculuk yapıldı.

Matt ve Sweat'in geçmişte işlediği suçları öğrenirken; Tilly'nin önceki aile yaşamı ve Lyle ile tanışma süreci üzerine odaklanıldı.

18-12/24/escape-at-dannemora-1545655278.png

Bölümün konuk oyuncuları:

- Jim Parrack 'Kevin Tarsia' (True Blood)
- Richie Allan 'William Rickerson' (Daredevil)
- Charlie Hofheimer 'Kenny Barrile Sr.' (24: Legacy)
- Enzo Cellucci 'Victor Howard' (Unforgettable)

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN? FİNAL BÖLÜMÜ 100 DAKİKA!

Escape At Dannemora, aynı zamanda final bölümü özelliğini taşıyan sezonun 7. bölümü ile 30 Aralık Pazar akşamı Showtime ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Brett Johnson & Michael Tolkin'in senaryosunu kaleme aldığı bölümün yönetmen koltuğunda diğer tüm bölümlerde olduğu gibi Ben Stiller oturuyor.

18-12/24/escape-at-dannemora-foto.jpg

Peki, 1 saat 40 dakika sürecek yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Hapishaneden kaçmayı başaran Matt (Benicio Del Toro) ve Sweat (Paul Dano) için artık geriye dönüş yoktur. Hayalleri ve yaşamları için kaçmaya başlayan ikili arasında anlaşmazlıklar ve gerilim artar.

Tilly hastaneden çıkar; kaçış olayındaki payı nedeniyle yetkili makam ve mercilerden yakasını kurtarmak adına elinden geleni yapmaya başlar.

Ancak adalet etraflarını iyice kuşatmaya başladığında her üçü, gerçekte kim oldukları hakkında acı gerçeklerle karşı karşıya kalır.

YENİ BÖLÜMDEN KARELER

18-12/24/escape-at-dannemora-1-sezon-7-bolum-foto2.jpg

18-12/24/escape-at-dannemora-1-sezon-7-bolum-foto.jpg

"Escape At Dannemora" 1. sezon 7. bölüm (Final) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin