Diziler 3 hafta yayınlanmayacak! 2019 Ocak sonuna kadar yeni bölüm yok!

Yeni yıla sayılı günler kala sevilen dizilerde de üç haftalık bir ara verileceğine ilişkin iddialar ortaya atıldı! Diziler neden üç hafta ara verecek? İşte detaylar!

Nurşah
24 Aralık 2018 - 15:50
Magazin

Her sene başında reklam şirketleri ile televizyon kanalları arasında yeni anlaşmalar imzalanıyor. Bu sebeple yapımcılar da kendi dizileri ile kanalların hangi fiyatla anlaşma yapacağı belli olmadığı için, projelerini yeni yılda bir haftalık araya sokuyorlardı. Sözcü'de paylaşılan habere göre ise 2019'da bu durum biraz daha farklı olacak!

18-12/24/bir-zamanlar-cukurova-yeni-bolum-yok-mu-2019.jpg 

Yeni yılda dizilere 3 hafta ara!

Medya kulislerinde dolaşan iddialara göre, 2019 Ocak ayında bir hafta olması gereken ara üç haftaya kadar çıkacak! Konu ile ilgili olarak yapım şirketlerinden veya kanallardan herhangi bir açıklama gelmedi fakat özel kanalların yani TRT dışındaki kanalların üç haftalık araya girmek için kendi aralarında sözleştikleri iddia ediliyor...

18-12/24/istanbullu-gelin-yeni-bolum-yok-mu-2019.jpg

Eğer bu iddialar doğruysa sevilen diziler önümüzdeki haftadan itibaren üç haftalık bir araya girecekler ve dizilerin yeni bölümleri 21 Ocak 2019 haftasında ekranlarda olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Gülse Birsel'den açıklama geldi!

Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler. Önemli açıklama: Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin