Serenay Sarıkaya'nın yeni partneri Şükrü Özyıldız oldu!

Son olarak internet ortamında yayınlanan Fi adlı dizide başrolde yer alan Serenay Sarıkaya'nın yeni partneri Şükrü Özyıldız oldu.

Merve Mutlu
24 Aralık 2018 - 15:18
Magazin

Son olarak internet ortamında yayınlanan Fi adlı dizide başrolde yer alan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde, hayali olan bir proje için müjde vermiş heyecanını yayınladığı fotoğraflar ile sosyal medyadan sevenleriyle paylaşmıştı. 

18-12/24/serenay.png

"Çocukluğumun ruhu, enerjisi sardı etrafımı şimdilerde... Yepyeni bir yolculuğa çıkardı beni. Kesin rüya...Ama hayatımın en güzel rüyası. Öyle güzel ki hayat boyu bu rüyayı görebilirim. Sevdiğim HER ŞEY var içinde. Daha çok paylaşmak, daha çok kucaklaşmak için... #rüyamaortakol " notuyla paylaştığı fotoğraf, güzel oyuncunun Alice Harikalar Diyarında adlı müzikalde oynayacağının habercisiydi.

Serenay Sarıkaya'nın "Hayatımın en güzel rüyası" dediği ve dersler almaya başladığı Alice müzikalindeki partnerinin kim olacağı ise henüz bilinmiyordu. Serenay Sarıkaya'nın müzikaldeki partneri, son olarak Nefes Nefese dizisinde rol alan Şükrü Özyıldız oldu.

Alice Harikalar Diyarı Müzikali'nde rol alacak ünlüler..

Alice Harikalar Diyarı adlı müzikalde Serenay Sarıkaya ve Şükrü Özyıldız'ın yanı sıra, Ezgi Mola, Enis Arıkan, İbrahim Selim ve Merve Dizdar gibi isimler de rol alacak.

Bugünlerde müzikalin oyuncuları bir araya gelerek prova almaya başladılar. 

18-12/24/kru-ozyildiz.png

18-12/24/merve-dizdar.png

18-12/24/brahim-selim.png

18-12/24/enis-arikan.png

18-12/24/ezgi-mola.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin