İlker Kaleli'den Ece Dizdar açıklaması: "Kanıtlarsan ben oyunculuğu bırakıyorum!"

Başarılı oyuncu İlker Kaleli geçtiğimiz günlerde adının birliktelik iddialarına karıştığı Ece Dizdar hakkında açıklama yaptı!

Nurşah
24 Aralık 2018 - 14:47
Magazin

İlker Kaleli kendisi gibi oyuncu sevgilisi Burçin Terzioğlu ile yollarını ayırmıştı. Aradan geçen zamanda başarılı oyuncunun ismi Ece Dizdar ile anılmaya başlandı... İlker Kaleli hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabı Instagram üzerinden açıklık getirdi!

18-12/24/ilker-kaleli-aciklama.jpg

"Tek bir cümleyi kanıtlarsan ben oyunculuğu bırakıyorum..."

Son olarak Dip dizisinde Neslihan Atagül ve Berrak Tüzünataç ile birlikte başrolde yer alan başarılı oyuncu İlker Kaleli ile Ece Dizdar arasında bir aşk yaşandığına ilişkin iddialar ortaya atılmıştı. İlker Kaleli Instagram hesabı üzerinden çarpıcı cümlelerla bir açıklamada bulundu!

Bu tarz açıklamalar yapmayı sevmememe rağmen biraz elzem oldu. Uzun zamandır hakkımda çıkan gerçek dışı haberlerden ikrah gelmesi bir yana, bunun dozu artıp kırk yılın başı gördüğüm tanıdıklarımın da hayatına etki etmeye başladı. Ece, senede bir düzenlenen birlikte çalıştığımız seslendirme şirketinin yılbaşı buluşmasında her sene olduğu gibi rastlaşıp sohbet ettiğim değerli bir arkadaşımdır. Kaş'ta ya da başka bir yerde hiç karşılaşmadık daha önce.

Habere imzasını atan arkadaş, burada yazdıklarından tek bir cümleyi kanıtlarsan ben oyunculuğu bırakıyorum...

Kaleli, hakkında ortaya atılan tükenmişlik sendromu iddialarına da değinmeden geçmedi ve "Tükenmeymiş, sendommuş nedir bilmiyorum, daha önce hiç yaşamadım, işimdeyim gücümdeyim..." açıklamasını yaptı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin