İptal kervanına Marlon da katıldı! Marlon dizisinin 3. sezonu olmayacak!

NBC komedisi Marlon yolun sonuna geldi! Yayıncı kanal diziyi iptal ettiğini duyurdu.

NBC'nin yaz dönemi komedilerinden "Marlon"ın geleceğiyle ilgili karar açıklandı.

"MARLON" RESMEN İPTAL!

Yayıncı kanal, 2017 ve 2018'de 10'ar bölümlük iki sezonuyla izleyiciyle buluşan Marlon Wayans'lı dizisini resmen iptal etti. Buna göre dizinin 3. sezonu olmayacak.

MARLON REYTİNGLERİ

2017 yazında ekranlara gelen ilk sezonuyla dikkat çekici reytingler elde eden Marlon, izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.5 reyting oranı ve sonraki yedi günlük izlenme oranlarının dahil edilmesiyle 5.6 milyon izleyici ortalaması elde ederek dört büyük kanal göz önüne alındığında 18-49 yetişkin yaş ve toplam izleyici kategorilerinde 2017 yazının ilk sırada gelen dizisi olmayı başarmıştı.

Ancak tıpkı kanalın iptal edilen bir diğer dizisi Midnight, Texas gibi Marlon'ın da ikinci sezonunda reytingler gerileme göstermiş ve rakamlar neredeyse yarı yarıya düşmüştü.

18-12/24/marlon-nbc.jpg

Christopher Moynihan ve Marlon Wayans ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı; hikayesi Wayans'ın (In Living Color, Scary Movie) gerçek yaşamından esintiler taşıyan yapım, iki çocuğunu (Marley ve Zack) eski karısı Ashley ile birlikte büyütmeye kendini adayan bir baba Marlon Wayne'ın yaşadığı komik olayları izleyicilere aktarıyor.

Wayans ile birlikte Essence Atkins, Bresha Webb, Diallo Riddle, Notlim Taylor ve Amir O'Neil'in oyuncu kadrosunda bulunduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Moynihan, Marlon Wayans, Rick Alvarez ve Michael Rotenberg'den oluşuyor.

18-12/24/marlon-dizi.jpg

Universal Television, Bicycle Path Productions, Baby Way Productions ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Marlon son olarak 12 Temmuz'da "Career Day" ve "Funeral Party" isimli bölümlerle bir saat süren bir yayınla sezonu noktalamıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin