Hakan: Muhafız 5. bölüm izle! İlk Türk Netflix dizisinin beşinci bölümünde neler oldu?

Hakan: Muhafız 5. bölümde neler oldu? Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi hakkında merak edilenler haberimizde!

Nurşah
24 Aralık 2018 - 16:51
Yeni Bölüm

İlk Türk Netflix dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren sosyal medyada büyük bir ilgi çekti. İzleyicilerin bir çırpıda bitirdiği dizinin 5. bölümünde neler oldu? Hakan: Muhafız 5. bölüm izle! Detaylar haberimizde...

Hakan: Muhafız 5. bölüm özeti

Hakan ve Zeynep, sadıklardan yeni bir kişi ile tanışıyorlar. Hiç beklemedikleri anda karşılarına çıkan Emir, ilk başta Ölümsüz'ün adamı olarak düşünülse de bir sadık olduğu anlaşılıyor. Dizinin 5. bölümünde Hakan, Emir ile birlikte geçmişini ve doğduğu yerleri görmek için Büyükada'ya gidiyor ve kendisi gibi bir muhafız olan babasının hikayesini öğreniyor..

18-12/24/hakan-muhafiz-5-bolum.jpg

Kemal ise kızı Zeynep ile birlikte yüzük taşını aramak için yola koyuluyor. İpuçlarını takip ederek gittikleri yerde yüzük taşının başkaları tarafından bulunmuş olduğunu fark ediyorlar.

Hakan: Muhafız 5. bölüm izle

Hakan: Muhafız dizisinin ilk sezon tüm bölümleri şu an Netflix platformu üzerinde... Dizinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayınız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin