Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni dizi ile yeni sezonda ekranlarda!

İkiliden hayranlarını sevindirecek bir haber! Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni sezonda yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkacaklar...


22 Haziran 2018 - 14:10
Magazin

Türk sinema ve dizi sektörünün en sevilen ikililerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni dizi ile tekrardan izleyici karşısına çıkacaklar!

Murat Cemcir'den yeni dizi müjdesi

Pek çok yapımda birlikte rol alan ve hemen her projeleri ile izleyicilerden büyük bir beğeni toplayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin yeni bir dizi ile ekranlara döneceği söylentiler bir süredir medya kulislerinde dolaşıyordu zaten...

Geçtiğimiz akşam Bebek'te arkadaşları ile birlikte eğlenirken görüntülenen ve mekan çıkışında kısa açıklamalar yapan Murat Cemcir de yeni sezonda ekranlarda olacakları dedikodularını doğruladı ve müjdeyi verdi:

"Yeni sezona güzel bir diziyle gireceğiz. Dizi daha önce çektiğimiz ‘Kardeş Payı’ gibi olacak..."

Ahmet Kural Murat Cemcir dizileri / filmleri

-İşler Güçler
-Kardeş Payı
-Düğün Dernek
-Düğün Dernek 2
-Ailecek Şaşkınız

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin