Ahmet Mümtaz Taylan'dan Leyla ile Mecnun açıklaması!

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümleri büyük bir heyecanla talep ediliyor! Ahmet Mümtaz Taylan sevilen dizinin son durumunu paylaştı!

Nurşah
24 Haziran 2019 - 13:50
Gündem

TRT 1 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümleri ile kaldığı yerden devam etmesi, hayranlarının en büyük istekleri arasında yer alıyor... Dizinin başrol oyuncularından Ahmet Mümtaz Taylan katıldığı bir etkinlikte Leyla ile Mecnun ile ilgili kendisine yöneltilen soruyu yanıtladı!

19-06/24/leyla-ile-mecnun-devami-olacak-mi.jpg

Leyla ile Mecnun dizisinin son durumu

2014 tarihinde son bölümü ile final yapan Leyla ile Mecnun dizisinin hayranları, sevilen dizinin devam bölümleri ile ekrana gelmesini her fırsatta dile getiriyorlar. Sürekli bu istekler ile gündeme gelen dizinin son durumu Ahmet Mümtaz Taylan tarafından açıklığa kavuşturuldu!

19-06/24/leyla-ile-mecnun-ahmet-mumtaz-taylan.jpg

Onedio Youtube kanalı üzerinden düzenlenen bir etkinliğe katılan ve hayran sorularını yanıtlayan Ahmet Mümtaz Taylan unutulmaz dizi Leyla ile Mecnun hakkındaki soruyu da yanıtsız bırakmadı... İskender Baba karakteri ile gönüllere taht kuran oyuncu, Leyla ile Mecnun dizisinin devamının gelip gelemeyeceğine ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

Hayattan umut kesilmez. Şu anda öyle bir şey ufukta görünmüyor...

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin