Kuzgun yeni sezonda Dila ölecek mi? Burcu Biricik açıkladı!

Sevilen dizi Kuzgun'da Dila karakterini canlandıran Burcu Biricik diziden ayrıldı mı? Açıklama geldi!

Nurşah
24 Haziran 2019 - 15:32
Gündem

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezonun sonuna doğru yayın hayatına başlayan Kuzgun dizisi kısa sürede izleyiciyi kendisine bağlamıştı! Büyük bir heyecanla takip edilen dizinin sezon finali bölümü de nefesleri kesmişti! Burcu Biricik yeni sezonda devam edecek mi? Dila ölecek mi? Açıklama geldi!

19-06/24/kuzgun-dila-oldu-mu.jpeg

Kuzgun'da Dila ölecek mi?

Kuzgun dizisinin takipçileri geçtiğimiz ayın sonunda nefes kesen bir sezon finali bölümü izlediler! Finalde Behram'ın vurulmasının ardından Dila da göğsüne nişan aldığı silahla kendisini vurdu... Heyecan ve merak uyandıran sezon finalinin ardından izleyiciler Burcu Biricik'in canlandırdığı Dila karakterinin ölüp ölmeyeceğini de merakla araştırmaya başladılar!

19-06/24/kuzgun-burcu-biricik-aciklama.jpg

Aradan geçen üç haftanın ardından merak edilen sorunun cevabı, Burcu Biricik'ten geldi! Eşi ile birlikte kamera karşısına geçen Burcu Biricik kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Kuzgun dizisinde canlandırdığı Dila karakteri ve dizinin yeni sezonu ile ilgili olarak da;

Çok güzel şeyler kattı. Seviyorum oynadığım rolü. Bakalım ikinci sezon tekrar devam edeceğiz. İnşallah ömrümüz uzun olur. Keyifle çalışırız

açıklamasını yaptı. Anlaşılan o ki, güzel oyuncuyu önümüzdeki sezon da Star Tv ekranlarında görmeye devam edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin