Merve Mutlu
25 Haziran 2019 - 10:36
Magazin

TV8'in patronu Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişki sonrası herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Şeyma Subaşı, Ilıcalı ile ayrılıklarının ardından gündemde kalmaya devam etti. Hakkında yazılan 'Sadece Şeyma' kitabı ile yeniden gündeme gelen Subaşı, kitabında yeni sevgilisi DJ Guido Senia’dan da bahsetti.

19-06/25/dj-guido-seniadan.png

Hayatının kırılma noktalarını ve yaşadıklarını içerek kitap hakkında Subaşı geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış, "Kitabı ben yazmadım, ben edebiyatçı da değilim. Editörlerimizle görüşmeler yaptık. Ben anlattım onlar yazdı."  demişti. 

Hakkında yazılan kitapta yeni sevgilisi DJ Guido Senia’dan da bahseden Subaşı, şu sözleri kullandı:

"Lüks ve kalabalık değil. Sadelik ve baş başalık kalbimi doldurdu. Birbirimize iyi geliyoruz. Şimdi sevdiğim kişiyle elimizde cips, sadece konuşarak saatler geçiriyoruz. Buna şükrediyorum. Yaşadığım onca acıdan sonra sevdiğim kişi, karşısındaki kadının bir paket cipsle neden bu kadar mutlu olduğunu anlayamıyor."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin