Burak Özçivit Diriliş Osman dizisine hazır!

Büyük bir heyecanla beklenen Diriliş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit yeni karakterine hazır görünüyor!

Nurşah
25 Haziran 2019 - 12:18
Gündem

TRT 1 ekranlarında önümüzdeki sezon izleyici karşısına çıkacak olan Diriliş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit rolüne hazır görünüyor!

19-06/25/burak-ozcivit-osman-gazi.jpg 

Burak Özçivit Osman Gazi olmaya hazır

Eylül ayından beri Osman Gazi karakteri ile dizisiseverlerinin karşısına çıkmak için hazırlık yapan Burak Özçivit, hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor... Geçtiğimiz pazar günü düzenlenen yerel seçimlerde, sandık başında görüntülenen sevilen oyuncu magazincilerin sorularını yanıtladı!

19-06/25/burak-ozcivit-dirilis-osman.jpg

Diriliş Osman dizisi için uzun bir süredir saçlarını uzattığı gözlerden kaçmayan Özçivit, yeni dizisi ile ilgili olarak kendisine yöneltilen soruya, "İşimizin gereğini yapıyoruz. Bu yaz bol bol çalışacağız." yanıtını verdi. Büyük bir heyecanla beklenen Diriliş Osman dizisinin önümüzdeki sezon izleyici karşısında olması planlanıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin