Legion 3. sezon başladı! Yeni sezon konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu!

FX kanalının Marvel dizisi Legion'ın final sezonu serüveni başladı. Legion 3. sezonun yeni oyuncuları kimler? Yeni sezon detayları...

FX Productions ve Marvel Television iş birliğinde hazırlanan "Legion" dizisinin aynı zamanda final sezonu olan 3. sezonu 24 Haziran 2019 Pazartesi akşamı FX ekranlarında başladı.

LEGION 3. SEZON DETAYLARI

8 bölümlük ilk sezonu 08 Şubat-29 Mart 2017, 11 bölümlük ikinci sezonu 03 Nisan-12 Haziran 2018 tarihleri arasında izleyiciyle buluşan dizinin yeni sezonu ise 8 bölümden oluşuyor.

24 Haziran'da başlayan sezon 12 Ağustos'ta yayınlanacak final bölümü ile sonlanacak.

19-06/25/legion-3-sezon-poster.jpg

LEGION KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Chris Claremont & Bill Sienkiewicz ikilisince yaratılan Marvel Comics karakteri Legion'a (David Charles Haller) dayalı olarak Noah Hawley tarafından geliştirilen dizinin hikayesi; çocuk yaşlarda kendisine şizofreni teşhisi konduğu için gençliğinin çoğunu akıl hastanesinde geçirmiş, 30'lu yaşlarının başındaki David Keller (Dan Stevens) karakterini merkezine alıyor. David, çekici ve gizemli bir kadın Syd (Rachel Keller) ile yakınlaştıktan sonra gördüğü halüsinasyonların ve duyduğu seslerin aslında gerçek olabileceğini fark eder. Hastaneden kaçmasının ardından ablasının evine sığınır ancak Syd'in hayatına tekrar girişi ile artık bambaşka bir dünya David'i beklemektedir.

Stevens ve Keller ile birlikte Aubrey Plaza, Bill Irwin, Navid Negahban, Jeremie Harris, Amber Midthunder ve Hamish Linklater yeni sezon için geri dönen oyuncular.

19-06/25/legion-3-sezon-foto6.jpg

SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Stephanie Corneliussen (Mr. Robot), Harry Lloyd (Counterpart) ve Lauren Tsai (Terrace House: Aloha State) ise final sezonuna konuk oyuncu olarak katılan isimler oldular.

Corneliussen; David Haller'in annesi Gabrielle; Lloyd, David'in babası Professor X ve Tsai, David Haller'ın planını gerçekleştirmesinin anahtarı niteliğinde gizli yetenekleri olan genç mutant Switch karakterleriyle hikayeye dahil oluyorlar.

19-06/25/legion-3-sezon-foto2.jpg

19-06/25/legion-3-sezon-foto4.jpg

19-06/25/legion-3-sezon-foto3.jpg

19-06/25/legion-3-sezon-foto5.jpg

"Legion" (FX) 3. sezona ilk bakış videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin