Burak Deniz'in yeni dizisi Patron'daki karakteri belli oldu!

Başarılı oyuncu Burak Deniz'in yeni rolü belli oldu.

Merve Mutlu
25 Haziran 2019 - 13:21
Magazin

Son olarak Bizim Hikaye dizisinde rol alan başarılı oyuncu Burak Deniz, yeni sezonda Patron adlı bir dizi projesi ile ekranlarda olacak. 

19-06/25/burak-deniz-kimdir.png

Patron dizisi ile ekranlara dönüyor!

Başrolünü Hazal Kaya ile paylaştığı Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Barış karakteri ile geçtiğimiz sezon ekranlarda olan Burak Deniz, yeni sezonda da sevenlerini mutlu edecek. 

19-06/25/burak-deniz-hazal.jpg

Birçok teklif alan Burak Deniz, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın patronu olduğu Tims&B şirketiyle anlaşarak, Eylül sezonunda Show TV’de ekrana gelecek olan "Patron" adlı yeni projesinde başrol oynayacak.  projenin başında Yağız Alp Akaydın'ın yer alacağı bilgisinin ardından, Deniz'in dizide canlandıracağı karakter merak edilmeye başlamıştı..

Buran Deniz'in yeni karakteri belli oldu!

19-06/25/burka-deniz.jpg

Burak Deniz yeni dizisinde yine başrolde yer alacak. Partnerinin kim olacağı henüz belli olmadı ancak oyuncunun canlandıracağı karakter belli oldu. Dizide Finans Uzmanı Fatih karakterine hayat verecek olan oyuncuya dizide kimlerin eşlik edeceği ise büyük merak uyandırıyor.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin