Masterchef geri dönüyor! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Büyük bir ilgiyle takip edilen Masterchef'in yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Nurşah
25 Haziran 2019 - 14:01
Gündem

tv8 ekranlarında fırtına estiren Masterchef yarışma programı geri dönüyor! İlgi çekici yarışmacıları ve eğlence dolu sahneleri ile Masterchef ne zaman başlayacak?

19-06/25/masterchef-yeni-sezon.jpg

Masterchef ne zaman başlayacak?

23 Aralık Pazar akşamı ekrana gelen 33. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda eden Masterchef'in ilk sezon birincisi Uğur olmuştu. Kıran kırana geçen ve gündeme damga vuran sahneleri ile çok konuşulan yarışmanın, yeni sezonda da izleyici ile buluşacağı büyük finalin ardından çok geçmeden izleyiciye duyuruldu... Aradan geçen 6 ayın ardından, Masterchef izleyicilerini sevindirecek haber de geldi! 

19-06/25/masterchef-ne-zaman.jpg

Büyük bir heyecanla beklenen yarışma için seçmeler başladı bile... Masterchef yarışmasının net yayın tarihi izleyici ile paylaşılmadı ama 2. sezonun da ilk sezon gibi Eylül ayı içerisinde izleyici karşısında olacağı düşünülüyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin