Aile dizisinin Turgut'u kimdir? Abdurrahman Yunusoğlu kimdir? Kaç Yaşında?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı dizisi Aile'de Aslan'ın en has adamlarından Tugi daha önce de Tatlıtuğ ile rol almıştı.. Peki Aile dizisi Turgut kimdir? Aile dizisi Turgut canlandıran Abdurrahman Yunusoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Aile 4. bölümde neler yaşandı? Aile 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aile'nin 5. bölümünde neler olacak? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile izle! Aile 4. bölüm izle! Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir? Aile dizisi Devin kimdir?

Volkan Usta
04 Nisan 2023 - 22:30
Kültür Sanat

Salı akşamı yayınlanan 5. bölümü yayınlanan Ay Yapım’ın Aile dizisi seyirciyi yine ekran başına kilitledi.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı buluşturan dizi de Aslan'ın en absürt adamlarından olan Abdurrahman Yunusoğlu ise daha önceki projelerinde olduğu gibi yine Tatlıtuğ ile çok samimi bir iletişime sahip.

23-03/28/frmeq5fwyaeqtwt-1680004450.jpg

Peki, Aile dizisinin Turgut'u kimdir?

Soykan ailesinin en güvenilir adamlarından olan Tugi, Aslan'a büyük saygı duymaktadır. İlk bölümden itibaren çok konuşmasıyla nam salan Turgut, eski işlerin bitmesinden de her zaman kaygılandığını Aslan'a belirtmektedir.

İLGİLİ İÇERİK

Abdurrahman Yunusoğlu kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? 

Taksicilik yaparken Fırat Çelik tarafından fark edilerek tiyatro oyunları, sinema filmleri ve dizilerde oynamaya başladı.

2012-2013 boyunca Kuzey Güney dizisi kadrosunda yer alan Abdurrahman Yunusoğlu, daha sonra Atçalı Kel Mehmet gibi sinema filmleriyle, Ufak Tefek Cinayetler ve Yaşamayanlar gibi dizilerde rol aldı. Genelde taksici karakterlerinde oynadı. 2020 yılında yer aldığı Babil dizisinde Saffet karakterini canlandırdı. 2021-2023 yıllarında Saygı, OğlumEtkileyici, Aile gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin