Aile'nin 2. Bölümüyle büyük soğuk savaş da başlıyor! 2. Bölümde neler olacak?

Show TV'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi bu akşam 2. bölümüyle ekrana gelecek. Peki Aile 1. bölümde neler yaşandı Aile 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aile'nin 2. bölümünde neler olacak? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile izle! Aile 1. bölüm izle! Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir?

Volkan Usta
14 Mart 2023 - 11:30
Kültür Sanat

Geçen hafta ilk bölümüyle Show TV’de izleyici ile buluşan Ay Yapım’ın yeni dizisiAile, hikayesi ve kadrosuyla seyircinin beğenisini kazanarak ilk bölümden reytinglerde birinciliğe oturdu.

İLGİLİ İÇERİK

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı başrollerinde buluşturan dizinin bu akşam yayınlanacak 2. bölümü dizinin hikayesine dair birçok ipucunu barındırıyor. Aslan ve Devin’in dolu dizgin ilişkisinin yanı sıraAile’nin içindeki olaylar karışırken büyük soğuk savaş da yeni başlıyor.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Aile, merakla beklenen 2. bölümüyle bu akşam seyirciyle buluşacak. Hikayenin giderek açılacağı, Aslan ve Devin arasındaki aşkın alevleneceği ve aile cephesindeki olayların daha da karışıp gün yüzüne çıkmaya başlayacağı yeni bölüm seyirciyi yine ekran başına kilitleyecek.

İLGİLİ İÇERİK

Tatlıtuğ ve Sarıkaya’nın yanı sıra Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer’den oluşan dev kadrodan oluşan dizi, bu akşam Show TV’de 20.00’de seyirciyle buluşuyor.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin